Vreme pripreme – 5 minuta Vreme pečenja – 10 minuta SASTOJCI 1 šolja putera od kikirikija (Kremastog ili sa komadićima, stavite onaj koji više volite. Naš izbor je bio kremasti. ) 1 jaje 1 šolja kokosovog ili demerara šećera Ugrejati rernu na 165C. Sve sastojke dobro izmešati. Pleh prekriti papirom za pečenje. Od smese praviti kuglice, ređati ih u pleh, a zatim lagano pritisnuti viljuškom da se spljošte. Peći 10-12 minuta, zavisno od toga koliko volite da budu pečeni. Naše,...Opširnije
Sastojci (za 4 porcije) 1/4 šolje biljnog ulja (naš izbor je maslinovo) 1 šolja naseckanog crnog luka 2 čena belog luka, mljeveno 2 kašičice mlevenog svežeg korena đumbira 1 mala ljuta papričica (ili čili u prahu -1/4kafene kašičice) 1 šolja putera od kikirikija 1 1/4 šolje vode 1/4 šolja tamarija ili soja sosa 3 kašike meda 1/4 šolje svežeg bosiljka, izrezati na tanke trake (može i sušeni) 3 sveža listova bosiljka za ukras (opcionalno) 200g pečuraka Način pripreme Zagrejati ulje...Opširnije
Sastojci 50g bademovog brašna 20g stevia zaslađivača ili eritritola 1 kašičica cimeta 1 kašičica praška za pecivo 60g niskomasnog sira (mi smo koristili „Skyr“ iz Lidla) 1 kašičica vanila ekstrakta 2 jaja so Choconuts namaz (88% lešnik, crna belgijska čokolada, sirovi kakao i kokosov šećer) ZA DEKORACIJU bademovo brašno 1 hrskavi orah sa cimetom i vanilom NAČIN PRIPREME Pomešati bademovo brašno, steviu (eritritol), cimet prašak za pecivo, krem sir, vanilla ekstrat jaja I so I umutiti mikserom. Na zagrejan tiganj...Opširnije